Jeroenn

Leden
 • Content count

  384
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Jeroenn last won the day on January 10 2016

Jeroenn had the most liked content!

Community Reputation

44 Excellent

1 Follower

About Jeroenn

 • Rank
  EL Victor
 • Birthday 08/12/1998

Previous Fields

 • Supports
  Sparta Rotterdam
 • Fav. version
  FM 2012

Recent Profile Visitors

1,646 profile views
 1. [FM16] Creating a legacy

  Tactiek ziet er goed uit en ik denk dat je er de spelers voor hebt. Gaya is een snelle jongen die over een geweldige voorzet(17) beschikt. Hij vervangt de positie van linksbuiten vanwege zijn drang naar voren. Ik verwacht dat je gaat kiezen voor een hangende middenvelder als de tegenstander met een spits speelt, omdat de linkercentrale verdediger in dat geval de positie van de diepgaande linksback kan overnemen. Tot nu toe vind ik de updates van een hoog niveau, ik blijf je dus zeker volgen!
 2. No one like us, we don't care

  Jammer van de beker, alleen door de titel in de wacht te slepen is het sowieso een geslaagd seizoen. Verstandig besluit om te blijven, want bij een ontslag heb je geen garantie op een nieuwe club die voldoet aan jouw eisen.
 3. VfL Wolfsburg

  Ligt eraan hoe je gaat spelen. Speel je dicht tegen de middenlijn is het gezien de snelheid van Naldo en Dante inderdaad verstandig om je achterin te versterken. Doe je dat niet, is het totaal niet nodig gezien hun verdedigende kwaliteiten. In mijn ogen ligt de prioriteit eerder op het versterken van de rechterflank. De rechtsback(als je daar op doelde heb je gelijk vind ik) en de rechtshalf/rechtsbuiten zijn niet goed bezet. Ook een middenvelder naast Luis Gustavo zou een welkome versterking zijn.
 4. Algemene Quiz

  86%?
 5. Algemene Quiz

  88%?
 6. Algemene Quiz

  70%?
 7. Algemene Quiz

  83%
 8. No one like us, we don't care

  Je bent klasse bezig! Jamie McCluskey lijkt me echt een geweldige speler. Goede voorzet, redelijk snel en voor de rest valt hij ook niet tegen. Ga zo door!
 9. FM Wonderkids:Full Backs (right)

  Staat er gewoon bij hoor
 10. No one like us, we don't care

  Hoe slecht sommige kunnen lezen. Al die onbekende namen die hebben mij vast in verwarring gebracht. Erg scherp van je Youri, zal me niet nog een keer overkomen
 11. No one like us, we don't care

  Leuk dat je ook de randzaken in de krant laat terugkomen. De uitslagen zijn heel goed en met een 5-3-2 eerste staan is erg knap. Succes de komende wedstrijden!
 12. Martin Ödegaard

  Ben het met je eens dat snelheid niet belangrijk is. Alleen het is wel een voordeel als je snelheid hebt. Zeker in een wedstrijd waarin de ruimtes groter worden moet je ook op langere afstanden kunnen lopen. In de Spaanse competitie speelt Real bijna altijd op de helft van de tegenstander, dus dan is snelheid niet belangrijk. Zijn technische eigenschappen maken dan het verschil. In de belangrijke wedstrijden in de Champions League speelt Real niet altijd zo dominant als in de competitie. Als je op FM ook iets behoudender speel met Real in Champions League wedstrijden(Bayern Munchen of Barcelona), heeft Odegaard niet de snelheid om de spitsen te ondersteunen.
 13. Martin Ödegaard

  ''Met zijn snelheid is overigens niets mis'' 10 voor snelheid is wel aan de lage kant. Daar mag wel naar gekeken worden als je hem onder je hoede hebt. Hij zal in de loop der jaren vast wel sneller worden maar zonder extra training zal hij nooit heel snel worden. Niet dat je het perse nodig hebt als CAM, maar het is wel een voordeel omdat je dan nog moeilijker te verdedigen bent. Verder een goede gids, het feit dat jullie zoiets maken verdient al een pluim!
 14. Martin Ödegaard

  Ligt het aan mij, of is het gewoon lastig spelers te kopen en verkopen? De topploegen uit Spanje hebben heel weinig te besteden, terwijl ze in het echt veel betalen( weliswaar met behulp van leningen). En het kopen van spelers kost bij mij een vermogen, terwijl het lastig is om de hoofdprijs te vangen als ik zelf verkoop. Hebben andere hier ook last van?
 15. No one like us, we don't care

  LLM. Een pittige klus waar je een lange weg te gaan hebt voor je aan de top staat. Wel heel realistisch dat je echt bij een kleine club zit, dat maakt het leuk om te volgen. 4-4-2 is natuurlijk een typisch LLM opstelling, daarmee kun je in de omschakeling gevaarlijk zijn. Geen risico achterin en niet te ver naar voren spelen, dan ga je ongetwijfeld resultaat boeken. Mijn interesse heb je!