w8er

Leden
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About w8er

 • Rank
  Egg
 • Birthday

Previous Fields

 • Supports
  RSC Anderlecht
 • Fav. version
  FM 2017
 1. Ik moest een uurtje rijden, maar geen problemen gehad onderweg. Voor 1 keer hadden de strooidiensten goed werk geleverd.
 2. Bij mij valt het nog mee, heb meestal een dipje in december en januari maar kom er dan terug boven op. Maar in mijn LLM in Vanarama National South krijg ik altijd een dip in december en die kan ik dan wel enkel gaan aanpassen door volledig van tactiek te veranderen.
 3. Voor mij is en blijft hij een Nederlander. Ook geen enkel idee waarom iedereen hem aanziet als belg.
 4. Hier in belgie waar ik woon geen sneeuw, wel gladde wegen. 15 ongevallen in belgie tegenover 250 in nederland. Kunnen jullie niet autorijden dan?
 5. Welke sneeuw?
 6. Ben zelf wel niet actief in engeland
 7. Ik heb de Brexit 2 jaar na elkaar gekregen, maar telkens zelfde uitkomst, geen gevolgen
 8. Stop nog lieven met FM dan dat ik een game begin met Standard Luik :p. Rest lijkt me wel wat.
 9. Hier zit inderdaad wat tussen die mij wel zou bevallen, morgens eens gaan kijken naar deze ploegen.
 10. Mja, maar die is dan weer direct de topploeg in oekraine, bijna ongenaakbaar in oekraine
 11. Lijken mij wel wat, maar had meer iets in gedachten in lagere competities, ergens een club met grote historie die is weg gezakt of iets uit totaal andere competitie. Of een goeie ploeg uit een kleinere competitie.
 12. Maak mij eigenlijk weinig uit. Mag een kleinere ploeg zijn, maar waar er wel wat mogelijkheden zijn. Liefst een ploeg die niet in de financiele problemen zit, want daarin ben ik echt niet zo goed. Die een degelijke selectie heeft om mee te beginnen. En die op het vlak van faciliteiten toch al redelijk scoort.
 13. Ik heb het een beetje gehad met mijn Anderlecht safe en ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Iemand ideetjes? Maakt niet uit wat of waar.